Artikel

Bmw importeren uit duitsland

Er zijn veel redenen waarom mensen een bmw importeren duitsland. De belangrijkste reden is voor velen toch de prijs en btw. Vaak kan u nog enkele honderden euro’s afdingen en vertel de handelaar ook dat u in cash zal betalen. Maar hier zitten wel regels aan verbonden: Het mag bijvoorbeeld geen gekochte auto zijn, alleen gehuurd, geleased, of geleend.

En dat is vreemd, want volgens de Society af Motor Manufacturen and Traders heeft een op de tien werknemers in dit land zijn of haar baan te danken aan de auto-industrie. Het basis principe van het auto importeren is een auto kopen en hem laten over brengen naar het desbetreffende land. Het is ook handig om te weten dat de BPM op basis van de leeftijd wordt afgeschreven.

Toch moeten we met een aantal zaken rekening houden en zeker niet blind de eerste de beste leuke of goedkope auto importeren. De demonstranten beukten op zijn ramen en dak en eisten antwoord op hun vraag hoe hard de auto kon. Voor het importeren moet u een taxatie rapport laten maken, dit rapport is belangrijk voor de BPM berekening, natuurlijk wilt u een zo laag mogelijke berekening houdt er echter rekening mee dat de douane de mogelijkheid heeft om een contra-expertise te laten uitvoeren.

Deze aangifte punten zijn ook de plekken waar de keuring plaatsvindt. Voorkom problemen en tegenslagen en ga stapsgewijs te werk bij het kopen en importeren van een gebruikte auto. Conclusie, ik kon de auto wel schieten. Het gevolg hiervan is dat een groot aanbod ook voor een grotere prijsdruk zorgt. Het loont steeds vaker de moeite om een auto uit het buitenland te importeren. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een verzoek om teruggaaf van het bpm te doen. Zelf de auto importeren is niet altijd een 1-2-3 klus en vereist meestal niet alleen heel wat tijd maar ook heel wat onderzoekswerk. Heel wat extraatjes die de kostprijs natuurlijk de hoogte injagen. Ook bent u verplicht een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Wil men een nieuwe auto importeren dan moet je hier aangifte doen en BPM betalen waardoor het voordeel weer voor een groot deel verdwijnt. Als u uw auto vanuit een niet EU-land importeert dan gelden er andere regels. Eenmaal in Nederland moet u de auto laten keuren. En het voordeel hiervan is dat de verkoopprijs of de koerslijst belangrijk zijn maar de inkoopprijs. En nu is daar een vijfde bijgekomen. Aan het importeren van auto’s zitten vaak kosten verbonden. Zij zorgen ervoor dat uw wagen netjes geregistreerd wordt en kijken na of hij aan de Nederlandse wetten en regels voldoet. Waarom zou je het met je vrienden over auto’s hebben als je daar toch niets mee opschiet. Dit is vaak een slimmere manier dan het kopen van een auto die al in Nederland staat of in Nederland wordt verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *