producten kopen

Een vleugje nostalgie

Kinderen vinden het ontzettend leuk om speelgoed te hebben, dit zit nu eenmaal in de natuur van een kind. Echter word steeds meer speelgoed gemaakt van plastic en het houten speelgoed word bijna altijd vergeten. Dit vinden wij natuurlijk ontzettend jammer, houten speelgoed is namelijk super goed voor de ontwikkeling van het kind. Je kunt een hele hoop doen met houten speelgoed, van een blokken toren bouwen tot een treintje aan elkaar maken. Ook is houten speelgoed veel steviger dan al dat plastic, daarom willen wij van tooys.nl het houten speelgoed weer wat leven in blazen.

Er zijn verschillende redenen waarom houten speelgoed het beste is voor je kind. Houten speelgoed doet namelijk denken aan vroeger, er zit echt een vleugje nostalgie aan. Bijna iedere ouder zal vroeger met houten speelgoed hebben gespeeld, hoe leuk is het dan ook wel niet om jouw kind ook met dit te laten spelen. Daarnaast is houten speelgoed super stevig, vooral houten speelgoed van vroeger.Het gaat jaren mee en je hoeft niet bang te zijn dat het afbreekt. Het kost dan wel wat meer, het heeft ook een veel langere levensduur dan al het andere speelgoed.

Ook is houten speelgoed een mooie aanvulling aan je woonkamer. Een houten treintje laat de kamer er wat levendig uitzien, dat kun je van een plastic Barbiepop niet zeggen. Het ook jeugdig en het hout straalt toch net even iets van klasse uit. Daarnaast zijn er echt ontzettend veel soorten houten speelgoedobjecten. Van treintjes tot aan kastelen, je kunt het zo gek nog niet verzinnen. Kies daarom voor de goede oude tijd en pak eens houten speelgoed in plaats van al dat plastic. Veel beter voor het milieu, en veel beter voor je kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *