Artikel

Heb je een ituneskaart gekregen?

apple Je vraagt je misschien af wat je ermee kunt kopen. Dit hangt ervan af wat voor soort giftkaart je je precies ontvangen hebt. Apples tegoed is namelijk voor meerdere dingen te gebruiken. Op deze pagina vind je een kleine handleiding wat je met de kaart kunt doen. We hebben ook een aantal aanraders voor je die misschien goed bij je passen.

Welke ituneskaart/cadeaubon heb je?

Er zijn drie soorten giftkaarten die bij Apple verkrijgbaar zijn: iTunes, Apple muziek, en de Apple store. Deze drie kaarten zijn alleen geldig in het land waarin ze gekocht zijn. Dus als je een Nederlandse giftkaart hebt dan zal deze alleen in de Nederlandse ITunes winkel of in de online webshop kunnen besteden.

Een iTunes cadeaubon kan alleen worden gebruikt om software, muziek of ander soort digitale, downloadbare producten aan te schaffen.  Zie het maar als een digitale tegoedbon die je kunt koppelen  aan je ITunes account en je Apple ID, en het kan gebruikt worden als een in-app besteding.

Apple muziek tegoedbonnen kunnen alleen gebruikt worden om een Apple muziek abonnement te activeren. Ze zijn te koop voor 3 en 12 maanden.  Wanneer je giftkaart op raakt dan zal je account automatisch het abonnement verlengen behalve wanneer je de instellingen op automatisch verlengen uit hebt staan.

De Apple store gift kaart is alleen geldig op Apple’s eigen website, die je kunt gebruiken via je telefoon of in de winkel. Het kan worden gebruikt voor iedere aankoop in de winkel, of het nou om hardware, accessoires, of om verpakte software gaat. Je kan het online of over de telefoon gebruiken door de code aan de achterzijde van de kaart op te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.