producten kopen

Hoe koop je een trouwring?

engagement ring 2093824 640 1

Een diamanten trouwring of trouwringen op internet bestellen kan veel tijd en geld besparen. Online is de kwaliteit evengoed als de diamanten die bij jouw lokale juwelier te koop zijn. Toch zijn veel mensen sceptisch als het om het bestellen van sieraden gaat. Ze denken: “ik zal vast opgelicht worden”, “mijn pakketje zal verloren of gestolen worden”. Dit zijn geldige zorgen, maar een online juwelier met een goede reputatie zal je van van deze twijfels ontnemen. Wanneer je een bestelling plaats, kies dan voor je om je bestelling te volgen en ondertekenen. Het is erg zeldzaam dat je bestelling niet aankomt, maar op deze manier hoef je geen zorgen te hebben wat betreft het veilig aankomen van je pakketje.

Hoe kies je een ring?

Dus je hebt er voor gekozen om geld te besparen en een ring online te kopen. Je hebt een betrouwbare juwelier gevonden. Wat is de volgende stap? Eigenlijk wil je er zeker van zijn dat je goed je huiswerk gemaakt hebt. Daarom behandel ik een aantal zaken waar je vooral op moet letten alvorens je een financiële beslissing maakt.

1) Budget

Kies voor een ring die goed in je budget valt, niet te goedkoop en niet te duur, natuurlijk verschilt dat per persoon. Als jij je krap van kas bent en een vrouw wilt huwen die een ring van minstens €10,000 verwacht, dan is het bij voorbaat al niet verstandig om zon vrouw te trouwen.  Het is belangrijk dat je onnodige  financiële stress in je nieuwe huwelijk meeneemt. Anderzijds hoef ik je niet te vertellen dat je beter ook geen neppe of prullerige ring hoeft aan te komen. Je kunt genoeg trouwringen vinden zonder een diamant die wel erg kostbaar oogsten

Smaak

Als je nog niet precies weet welke smaak je toekomstige huwelijkspartner heeft, dan is het tijd om dit uit te vogelen. Vraag het aan een gezamenlijke vriend, kennis of familielid of stel wat algemene vragen wanneer je een juwelier bezoekt.  Waarom? omdat geen één diamanten hetzelfde is, maar je kunt je keuze verkleinen wanneer je weet wat voor soort diamantenvorm of ringstijl je zoekt. Welke stijl houdt ze van? – geel goud of wit goud?

Diamantgrootte (karaatgewicht)

Als het op diamantgrootte aankomt, doet de grootte er minder toe dan je werkelijk denk. Een kleine diamant met hoog kleurencontrast, zal meer indruk maken dan een grote saaie steen. Kleur en karaat bepalen grotendeels de prijs van je ring, kies bij een laag budget voor een een kleine steen van super kwaliteit. laat je diamanten in je prijsklasse doorzoeken op grootte en andere kenmerken; het is de beste manier om de perfecte diamant te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.