vakantie

hotel Prategiano

sunset 142186 640Op zoek naar een mooie plek in Toscane om even totaal tot rust te komen? Is het altijd al een droom geweest om te gaan paardrijden door het prachtige landschap van Toscane? Dan ben je bij hotel Prategiano aan het goede adres! Deze agriturismo bied vele activiteiten waaronder paardrijden, mountainbiken, wandelingen, trekkingen en overige excursies. Maar ook kun je voor een dagje ontspannen lekker aan het zwembad liggen of gebruik maken van de spa faciliteiten.

Hotel Maremma Prategiano

Deze agriturismo voelt als thuiskomen. Er zijn veel gemeenschappelijke activiteiten voor de gasten en de familie die het hotel runt ontvangt je met open armen. Inmiddels zijn het de 3e en 4e generatie die dit prachtige hotel in een mooie landelijke omgeving runt en gastvrij mensen ontvangt. Het grote voordeel van een agriturismo is de natuur die het hotel omringt, prachtige weiden en bossen zorgen voor een fijne plek om uit te rusten en te genieten van la bella Italia. Het hotel in de regio Maremma heeft 24 kamers, een restaurant en bar en een fijn zwembad. Daarnaast is er ook WIFI en een grote lounge voor de gasten. Mocht je graag met je trouwe viervoeter op vakantie gaan, honden zijn welkom in het Hotel!

Paardrijden in Toscane

Het prachtige glooiende heuvellandschap van Toscane te paard verkennen? Het kan bij hotel Prategiano aangezien het hotel heeft al 40 jaar een paardenstal waarbij het verschillende soorten buitenritten aanbiedt voor alle niveaus. Ook biedt het hotel een meerdaagse trektocht te paard aan.

Mountainbiken in Toscane

Voor racefietsers en mountainbikers is Toscane een geliefd gebied. Er zijn vele mooie routes uitgezet waarbij je ook off-road op onverharde wegen het gebied kunt verkennen. Ook bied Hotel Prategiano fietstochten met een gids aan. Het Meremma gebied is zeker de moeite waard!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.