vakantie

Op vakantie een auto huren?

bmw 918408 640

In de moderne samenleving valt het internet niet meer weg te denken. Onze mailbox wordt volgespamt met ongewenste reclame en de concurrenten bestrijden elkaar te vuur en te zwaard. De behoeften van klanten voorzien is lastig: de concurrentie is hoog. En zo ook bij autoverhuur bedrijven. Welke verhuurder is nou het meest voordeligst? Waar moet ik op letten bij het huren van een auto? En hoe stel ik de betrouwbaarheid op proef? In dit artikel geef ik je een aantal richtlijnen om tot een goede keuze te komen.

De eerste tip die ik je wil geven is om geen auto van de eerste de beste verhuurder te huren. Na je lange vlucht wordt je op het vliegveld overspoeld met aanbiedingen. Dit worden ook wel “toeristenprijzen” genoemd, kijk niet raar op als je achteraf gezien vijf keer het dubbele betaald hebt. Hoge kosten voorkom je door thuis  achter je laptop een auto te reserveren, zo kun je vergelijken welke auto het meest voordeligst is.

Tegenwoordig is er ook een speciale app beschikbaar die alle autoverhuurprijzen met elkaar vergelijkt waardoor ook jij binnen je budget blijft. Zo blijft er meer geld over om van je vakantie te genieten.  In de appstore kun je het zoekwoordje autoverhuur intypen. Een van de best gewaardeerde apps is cars scanner. Hiermee vergelijk je prijzen van bekende en lokale bedrijven en bespaar je tot wel %70  in meer dan 175 verschillende landen wereldwijd.

Sommige prijzen lijken te mooi om waar te zijn. Ga altijd na of dekking bij de prijs is inbegrepen. Denk maar aan: aanrijdingsschadeverzekering (CDW)Diefstalbescherming en wettelijke aansprakelijkheid. Let op tot welk bedrag jouw aansprakelijkheid gedekt is voor de kosten die de autoverhuurder in rekening brengt als het voertuig tijdens de huurperiode beschadigd raakt of gestolen wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.