Artikel

Optimaal gebruik maken van de ruimte

Bij het vinden van de juiste kantoorruimte Eindhoven kijk je natuurlijk goed naar het aantal vierkante meters. Belangrijk is het om niet te veel vierkante meters te huren. Je betaalt alleen maar meer geld voor meer ruimte, en wanneer je deze niet optimaal benut is dat natuurlijk zonde van je geld. Vaak is het hierbij handig rekening te houden met de ruimte voor 1 persoon. 1 persoon heeft meer dan genoeg aan 10 vierkante meter. Hier kan je dan ook een prima kantoor ruimte inrichten dat comfortabel is. 7 vierkante meter voor 1 persoon is ook mogelijk, maar dan word het wel wat krapper. Hoeveel ruimte jij je collega’s wilt geven is erg belangrijk, denk hier dan ook goed over na.

Een vergaderruimte is vaak wel handig om te hebben. Wanneer je deze niet nodig hebt, is het belangrijk om tijdens het vergelijken van kantoorruimtes ervoor te zorgen dat je geen locaties bekijkt met een vergaderruimte. Zo’n ruimte kost namelijk wel wat. Bij sommige kantoorruimtes is er de mogelijkheid om een algemene vergaderruimte te krijgen. Deze ruimte deel je dan met 1 of meer andere bedrijven. Dit kan natuurlijk niet ideaal zijn, maar hierdoor bespaar je al wel honderden euro’s per maand.

Op het moment dat je een wat kleiner bedrijf hebt kan het slim zijn om een open ruimte te huren. Een open ruimte deel je dan met een paar andere kleine bedrijven. Het voordeel van zo’n werkplek is dat je met z’n allen naast elkaar werkt, en dus niet iedereen zijn eigen kantoor heeft. Hierdoor kun je natuurlijk goed overleggen met elkaar, en ook scheelt het veel geld. En doordat je een open ruimte deelt met andere bedrijven kun je met z’n alleen gebruik maken van een gedeelte ruimte waar je bijvoorbeeld kan eten, waar er koffie en thee is, en waar je pauze kunt houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *