ICT

Redenen waarom je een professionale webdesigner zou moeten inhuren.

Je website is het visitekaartje van je organisatie. De website heeft een professioneel en aantrekkelijk uiterlijk voor je doelgroep nodig. Vandaag de dag zijn er diverse mogelijkheden om een website online te zetten. In dit artikel wil ik in gaan op de vraag waarom het verstandig is om voor een webdesigner te kiezen. Is een website laten maken een goed idee of niet?

Je bespaard tijd

Het maken van een website voor een beginner kan een tijdrovende klus zijn. Een professioneel inhuren geeft jou de mogelijkheid om  al jouw eisen in een handomdraai in een prachtige website om te toveren.

Uniek zijn

Er zijn biljoenen websites op het internet te vinden. Hoe ga jij tussen de menigte opvallen? Met een ervaren webdesigner ben jij in staat om een unieke website in jouw branche te ontwerpen. Een website moet fijn zijn om naar te kijken, een duidelijk menu, moet snel en effectief laden en op alle browsers, apparaten en smartphones op de juiste manier werken.

Het verschil tussen een kant en klare en op maat gemaakte website

Bij een op maat gemaakte website zal de webdesigner je website van goede veiligheid voorzien. Dit komt doordat het script niet open en bloot op het internet te vinden is. Een standaard script kan zogenaamde “bugs” bevatten waardoor je website minder goed tegen hackers is opgewassen.

Voorbeelden zien

Vraag altijd om voorbeeldwebsites van vorige klanten. Zo heb je een goed beeld over wat je kunt verwachten. Uit ons onderzoek blijkt Nexxite goed uit de test te komen. Nexxite levert inspirerend werk en ontwikkelde voor Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg een modern social intranet dat mensen verbindt en informatie en processen deelt.

De websites die Nexxite creëren zijn:

  • Maatwerk, dus met een uniek, eigen ontwerp en helemaal naar wens.
  • Responsive, dus ze werken optimaal op elk apparaat met elke browser.
  • Snel, dus de bezoekers wachten geen seconde te lang.
  • Veilig, dus de bezoekers kunnen zorgeloos hun gegevens invoeren.
  • Zoekmachinevriendelijk, dus goed vindbaar in Google.
  • Duurzaam, want op het web is er maar één constante: verandering.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *