Artikel

Website laten bouwen door experts !

webdesign 3411373 640

Een mooie website laten bouwen ? Dan ben je bij webwinkelcompany op het goede adres. Webdesign is een vak apart. Een goede website maken en door zoekmachines gevonden worden is zelfs moeilijk.

Website laten bouwen door experts !

Een website laten bouwen door experts hoeft niet duur te zijn. Om een website te maken kun je diverse software programma’s gebruiken. B&W Media maakt gebruik van goede CMS systeem software. Dit betekent dat updates automatisch worden verzorgd zonder meerkosten en dat de klant steeds de modernste en beste CMS software tot zijn beschikking heeft om de website eventueel zelf aan te passen. Website beheer wordt daardoor een stuk gemakkelijker.

Joomla, Opencart, WordPress websites

Webwinkelcompany is expert op het gebied van WordPress en Joomla software CMS software en daarnaast gebruiken wij Open Cart software voor het maken van webshops voor onze opdrachtgevers.

Webdesign templates

Om kosten te drukken is een website laten bouwen het goedkoopst door gebruik te maken van templates. Door op deze manier te werken levert dit direct een aanmerkelijke kostenverlaging op voor de klant. Templates zijn in standaard indelingen voor websites die gemakkelijk aangepast kunnen worden.

De templates hebben allemaal verschillende eigenschappen. Uitgangspunt blijft dat de klant gemakkelijk teksten en foto’s op zijn website kan toevoegen. Daarnaast moet een template rekening houden met de mogelijkheid dat aparte stukken software makkelijk toegevoegd kunnen worden als de klant hierom vraagt. Dit brengt met zich mee dat webwinkelcompany dus zeer flexibel kan samenwerken met de klant.

 

Webwinkelcompany heeft reeds vele websites gemaakt voor klanten. Vele klanten hebben een website laten bouwen door ons. Daarnaast hebben wij ook een aantal websites in eigen beheer. Voor een totaal overzicht van door ons gemaakte website kijkt u op de pagina ‘referentie’.

Regelmatig worden nieuwe website’s toegevoegd aan deze pagina op onze website zodat steeds een actueel overzicht van onze portfolie voorhanden is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.