producten kopen

Zo vind je spotgoedkope Inkt in Nederland!

Het eerste advies die ik je wil geven is om inkt nooit in de lokale winkel te kopen. Het is een garantie dat daar veel duurder uitkomt dan in een online webwinkel. De enige reden waarom het wel handig uitkomt, is wanneer je per direct inkt voor je printer nodig hebt. Verzendtijden kunnen soms tussen de 3-7 dagen duren, er zijn ook uitzonderingen waarbij het al binnen 24 uur aan je deur geleverd is.

Vergelijk de prijzen

Het beste dat  je kunt doen alvorens je online gaat shoppen is natuurlijk de prijzen met elkaar vergelijken. Dit is precies wat ik voor je heb gedaan – om goedkope cartridges te vinden en om je van de juiste informatie te voorzien.

Sta er wel bij stil dat de prijs per cartridge niet altijd de beste manier is om de kosten te berekenen, beter is om naar de prijs per afgedrukte pagina te kijken. Hiervoor kun je het aantal milliliters met elkaar vergelijken.

Ga voor een aanbieding

Sommige inktshops geven een aan korting wanneer je groot inkoopt, dit kan goed te pas komen voor op langer termijn, zo heb je altijd voldoende voorraad bij de hand. Inkoutlet heeft een geweldig online aanbod. Dit bedrijf levert al sinds 2005 zeer goedkope inkt- en tonercartridges vanuit Groningen aan particulieren en kleinbedrijf. Daarnaast is er een goede service die maarliefst 7 dagen per week bereikbaar is. Mocht je om wat voor reden niet tevreden zijn met je product dan kan je gebruik maken van de 14 dagen bedenktijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *